Tesa plakbandafroller Easy Cut Economy, zwart

€ 10,61
per stuk exclusief BTW           € 12,84 incl. BTW
Bestellen
  

Tesa plakbandafroller Easy Cut Economy, zwart

Voor rollen plakband met een kern van 7,62 cm en alle soorten tesafilm® van 25 mm breed en 66 m lang. Een handig inklikmechanisme maakt het verwisselen van de rol tape snel en eenvoudig. Het gekartelde blad snijdt de tape nauwkeurig en recht af zodat de tape netjes kan worden aangebracht. De antislipbasis zorgt dat de dispenser stabiel blijft staan en eenvoudig is in gebruik. Zonder plakband.

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 1 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Tesa
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): 57431-00000-01
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 4042448363121

Er zijn op dit moment 13 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 16:30 uur (op vrijdagen vóór 14:30 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 010 - 437 99 85 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.