Maul bureaulamp MAULpure, LED-lamp, zilverkleurig

€ 89,09
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Maul bureaulamp MAULpure, LED-lamp, zilverkleurig

Dimbare LED bureaulamp Met geïntegreerde 5 V, 500 mA USB-stekker voor het opladen van tablet\'s of smartphones Verlichting in touchpad toont de dimstand Extreem zuinig: ongeveer 80 % minder energieverbruik in vergelijking met een gewone gloeilamp Arm en lampenkap van aluminium Dimmer via verlicht touchpad met 7 standen aan lampenvoet 30 hoog rendement LED\'s (SMD-LED\'s), Temperatuur licht: 6500 Kelvin (daglicht) De armatuur bevat ingebouwde LED\'s die niet kunnen vervangen worden Levensduur ca. 20.000 uur Energieklasse A Energieverbruik ca. 8 Watt Gewogen energieverbruik 8 kWh/1000 h Lichtstroom: 430 lumen Lichtsterkte: 1800 Lux op 35 cm afstand Armlengte: 42 cm Hoogte in normale werkpositie: 45 cm De kap van de lamp (ft 23 x 5 cm) is 180° neigbaar en 300° zwenkbaar De stabiele verzwaarde voet, (ft 19 x 125 cm) is voorzien van een werkblad beschermende onderlaag
DETAILFR

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 4 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Maul
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): 8202295
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 4002390058353

Er zijn op dit moment 8 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 16:30 uur (op vrijdagen vóór 14:30 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 010 - 437 99 85 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.