Case Logic laptoptas ANC-316 voor 15,6 inch laptops

€ 24,64
per stuk exclusief BTW           € 29,81 incl. BTW
Bestellen
  

Case Logic laptoptas ANC-316 voor 15,6 inch laptops

Deze aktetas in een moderne praktische uitvoering biedt ruimte aan een laptop en iPad naast de benodigdheden voor uw werk. De ruimte onderin voor een stroomadapter en een smartphonevak aan de buitenkant vormen nog meer redenen om deze aktetas mee te nemennaar uw werk. Specificaties: Uit polyester De strakke, compacte tas heeft afzonderlijke beschermingsvakken die geschikt zijn voor een laptop en een iPad/10,1 inch tablet. De voorvakken onderaan de tas bieden ruimte aan volumineuze stroomkabels en houden deze netjes opgeborgen. Opbergpaneel in voorvak met speciale opbergruimte voor externe harde schijf, pennen en andere accessoires. In het voorvak met ritssluiting zit uw smartphone veilig maar nog steeds binnen handbereik. Comfortabele, afneembare schouderriem en gewatteerd handvat om hem makkelijk mee te dragen. Met een bagageband kan de dunne hoes stevig aan de meeste trolleys worden bevestigd. Kleur: zwart.
ft 41,8 x 7,5 x 35,2 cm, voor 15,6 inch laptops

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 2 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Case Logic
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): ANC-316
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 085854226349

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd en zodra dit artikel binnenkomt, wordt dit artikel - kosteloos - aan u nageleverd.

Levertijd

Dit artikel wordt bij de leverancier binnen verwacht op 27-08-2018 waarna u het artikel één of twee werkdagen later geleverd kunt krijgen.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 010 - 437 99 85 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.