Dymo beletteringsysteem Rhino 5200 kit

€ 176,14
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Dymo beletteringsysteem Rhino 5200 kit

De Rhino 5200 is stevig, veelzijdig, uitgerust met tijdsbesparende functies, en voldoet aan alle ANSI- en TIA/EIA-606-A-labelindustrienormen. Druk gewoon op een gepatenteerde Rhino \"Sneltoets\" om tekst automatisch te vergroten of te verkleinen, te spatiƫren en op te maken voor perfecte schakelpaneellabels. Druk vervolgens op een andere sneltoets om passende kabelvlag- of voorpaneellabels af te drukken, zonder alles opnieuw te typen. U drukt gelijk welk label even eenvoudig af: modulelabels, labels met vastelengte, horizontale en verticale snoerwikkels en labels voor aansluitblokken, enz. Druk ook Code 39- en Code 128-streepjescodes af. Krijg toegang tot meer dan 100 industriesymbolen, breukgetallen en leestekens met slechts enkele snelle invoer. Voeg de optionele, snel ladende batterij toe voor ononderbroken productiviteit. Specificaties: Display: 180 dpi Aantal karakters: 38 Aantal lettergroottes: 7 Aantal symbolen: +100 Aantal regels: 5 Printsnelheid: 11 mm/sec Geheugen: meer dan 100 labels Tape: Rhino tape 6 - 19 mm Ft 15,6 x 28,5 x 8,8 cm
Inhoud: Rhino Industrial 5200 Label Maker 19 mm witte vinyl labelcartridge 9 mm witte vinyl labelcartridge gebruikershandleiding op cd-rom Beknopte naslaggids Wisselstroomadapter Draagkoffer Oplaadbare lithium-ionbatterij 2 jaar garantie


  • Het merk van dit artikel is: Dymo
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): S0841400
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 3501170841402

Dit artikel wordt niet uit eigen voorraad geleverd en op verzoek bij de fabrikant besteld om vervolgens bij u uit te leveren. De levertijd is derhalve langer dan gebruikelijk en u dient rekening te houden met een levertijd van ongeveer één tot drie weken.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de snelheid van leveren van de fabrikant en is door ons niet op voorhand in te schatten. Over het algemeen worden de artikelen binnen één tot twee weken afgeleverd, echter kunnen wij deze garantie niet afgeven bij deze artikelen.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 010 - 437 99 85 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.