Dymo beletteringsysteem LabelManager 120P + 5 D1 tapes (4501300)

€ 42,66
per stuk exclusief BTW          
Bestellen
  

Dymo beletteringsysteem LabelManager 120P + 5 D1 tapes (4501300)

Creëer in geen tijd overal fantastische labels dankzij de draagbare LabelManager 120P. Sneltoetsen bieden direct toegang tot de meest populaire opmaakfuncties, zoals lettergrootte, vet, verticaal, onderlijnen en ingekaderde tekst. Dankzij het grafische display kunt u vóór het afdrukken de teksteffecten op het scherm bekijken. 2 lettergroottes, 3 lettertypes en 1 kaderstijl. Eenvoudige navigatie van het begin tot het afdrukken. Snelle toegangstoetsen voor symbolen, leestekens en speciale tekens (bijv: é, à, ç) Geheugen voor het laatste label Drukt af op DYMO D1-tapes van 9 en 12 mm breed Automatische uitschakeling voor energiebesparing om de levensduur van de batterij te verlengen Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen) Inclusief 5 tapes (5 x 4501300)


  • Het merk van dit artikel is: Dymo
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): 216870
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): GEEN

Er zijn op dit moment 21 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 16:30 uur (op vrijdagen vóór 14:30 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 010 - 437 99 85 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.