Gallery enveloppen ft 114 x 162 mm, 110 g/m² (royal), gegomd, doos van 40 stuks

€ 2,89
per pakje exclusief BTW           € 3,50 incl. BTW

Gallery enveloppen ft 114 x 162 mm, 110 g/m² (royal), gegomd, doos van 40 stuks

Ft 114 x 162 mm. Gegomd. Zonder venster. Wit.
110 g/m² (Royal), doos van 40 stuks

Complete omverpakking bestellen?
Het merendeel van onze artikelen word in de kleinst mogelijke hoeveelheid aangeboden zodat u nooit teveel hoeft te bestellen. Wenst u dit artikel in een complete omverpakking te ontvangen dan dient u 10 stuks of een veelvoud van dit aantal te bestellen.
  • Het merk van dit artikel is: Gallery
  • Original Equipment Manufacturer (OEM): 01659
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode): 5411401016593

Naast het door u gevonden artikel hebben wij ook aanvullende artikelen welke u hieronder ziet staan. Door te klikken komt u bij het betreffende artikel.

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd en zodra dit artikel binnenkomt, wordt dit artikel - kosteloos - aan u nageleverd.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 437 99 85.

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via 010 - 437 99 85 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.